Stucadoor voor de scherpste m2 prijs

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Bent u op zoek naar een stucadoor om uw kluswoning of nieuwbouwwoning deels of geheel te laten stucen? Of bent u op zoek naar een stucer die uw woonkamer, badkamer of zolder vakkundig in het nieuwe gladde stucwerk zet?

De stukadoor van de Stuc-Concurrent b.v kan uw muren en plafonds glad en strak afwerken voor een zeer scherpe m2 (vierkante meter) prijs? U hoeft niet verder te zoeken naar een goedkope stucadoor! Stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent is het stukadoorsbedrijf waar u naar op zoek bent!

Als bezoeker wilt u niets anders weten dan hoeveel het stucwerk voor uw kluswoning of nieuwbouwwoning gaat kosten. Wat de grootste invloed heeft op de kosten van een stukadoor en zijn stucwerk heeft te maken met welk stukadoorsbedrijf u in zee gaat.

Waarom zit er prijsverschil in stucwerk?

De kans is erg groot dat er een prijsverschil ontstaat wanneer u de prijzen van een stucadoor vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt doordat iedere stukadoor zijn eigen vierkante meter prijzen hanteert. Uiteraard wilt u zo voordelig mogelijk uw muren en plafonds opnieuw sausklaar laten stucen.

De gemiddelde prijzen van het stucwerk of verschillende andere wandafwerkingen variëren tussen de  € 10,- en € 25,- per vierkante meter, dit is afhankelijk van welke soort stucwerk u kiest. Wat ook invloed heeft op de m2 prijs van stucen is of uw wanden en plafonds meteen in uw gewenste kleur laat spuiten. Dit kan door latexverf aan te laten brengen door onze latexspuiter.

Stucadoor
Stucadoor

Stucwerk kan goedkoper dan u denkt

Op de vraag” hoeveel kost een stucadoor” kunnen wij u altijd de goedkoopste antwoord geven. Vergelijk de stukadoor prijzen door bij ons stukadoorsbedrijf een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Door de juiste prijsvergelijking te maken voor het laten stucen van bijvoorbeeld uw nieuwbouw woning, komt u er al snel achter dat de vierkante meter prijzen van ons stukadoorsbedrijf 40% lager liggen dan onze concurrenten.

Waar wacht u nog op, kies nu voor de goedkoopste stukadoor prijs! Vergelijk gratis onze kostenindicatie van onze stucadoor en ontvang binnen 2 minuten de prijs voor uw nieuwe plafond- of wandafwerking. Door een gratis offerte aanvraag in te vullen, kunnen wij u laten zien dat u 40% bespaart op uw nieuwe stucwerk. Het Amsterdamse stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent is opgericht in 1972 en staat voor Hollands vakwerk tegen een scherpste prijs met onze stucadoor in Amsterdam.

Onze stukadoor behandelt het nieuw aangebrachte stucwerk of dunpleisterwerk in zowel uw nieuwe- of oude woonhuis met de grootst mogelijke zorg. Ook hanteert ons stukadoorsbedrijf een nauwkeurige planning waardoor de stukadoorswerkzaamheden op de, met u, afgesproken datum en tijdstip kunnen starten. Wij zorgen er altijd voor dat wij klaar zijn voor het afgesproken termijn.

Stucadoor reviews & ervaringen

De kern van ons succes en goede klantervaringen (revieuws) is nog steeds de garantie van echt Hollands stucwerk voor de laagste stucadoor prijzen. Zo is stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent als één van de weinige stukadoorsbedrijven met stucen beoordeeld met 5 sterren reviews op het Qasa nieuwbouw forum. Ons streven is om een zo goed mogelijk beeld te creëren van de reviews op zowel Google als Qasa. Omdat wij een erkend stukadoorsbedrijf zijn krijgen wij veel vragen van toekomstige klanten over hun nieuw uit te laten voeren stucwerk. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

  • Wat kost een stukadoor precies per m2?
  • Wat kost glad stucwerk gemiddeld per vierkante meter?
  • Welk stucwerk is het beste voor mijn woning?
  • Kan ik mijn nieuwbouwwoning wel of niet laten stucen?
  • Is een muur laten stucen duur?

Op al deze bovenstaande vragen over een stukadoor, en de gemiddelde prijzen van stucwerk, geven wij u op deze website de antwoorden. Wij zullen u uitgebreid uitleggen welke soorten stucwerk er bij ons te verkrijgen zijn en de daarbij behorende prijzen.

Klik hier om de reacties en ervaringen te lezen van onze klanten met een oude- of nieuwbouwwoning die door onze stucadoors gestukadoord zijn. Mocht u andere vragen hebben over bijvoorbeeld het glad laten maken van uw muren of plafonds, lees dan onze meest gestelde vragen pagina om te zien of uw vraag en antwoord er tussen staat.

Bereken in 2 min uw prijs

Kies voor de scherpste stukadoor prijs!

Bent u op zoek naar professionele stucadoors voor mooie strakke afgewerkte gladde muren en plafonds? Naast dat wij de scherpste prijs per m2 aanbieden voor uw nieuwe stucwerk in uw woning, geven wij u ook de kans om geheel vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen. Vraag een gratis stucadoor offerte aan en wij zorgen voor de beste kwaliteit stucwerk met een kostenindicatie waar u niet van zult schrikken.

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar wat de kosten van een stukadoor en het stucwerk zijn. Op onze website krijgt u een prima overzicht van de prijzen die een stucadoor berekent voor verschillende soorten stucwerk. Denkt u hierbij aan het aanbrengen van:

  • Glad stucwerk (pleisterwerk)
  • Spachtelputz
  • Spackspuitwerk
  • Latexverf spuiten
  • Decoratief stucwerk
stukadoor
Tv opname stuc-concurrent.nl

Vrijblijvende prijsopgave binnen 2 min.

Bent u benieuwd geworden naar de gemiddelde kosten die een stukadoor berekent? Bereken dan zelf snel de prijs in de offertemodule. Binnen 2 minuten heeft u de gemiddelde vierkante meter prijs voor diverse soorten stucwerk of andere wand- en plafondafwerkingen.

Nadat u het online offerte formulier voor uw nieuwe stucwerk of latexspuitwerk correct heeft ingevuld, wordt de prijs automatisch naar uw mailbox verzonden zodat u meteen een goed inzicht heeft of het stucwerk nu goedkoop of duur is per m2.

Door een online stuc offerte aan te vragen krijgt u een goede indruk van de gemiddelde prijzen die stucadoors berekenen voor het stucen van uw woning. Wij raden u dan ook aan altijd een prijsvergelijking met andere stukadoorsbedrijven te doen. Door een prijsvergelijking uit te voeren weet u zeker dat u niet teveel betaald!

Wij geven op deze website zowel informatie over het glad laten stucen van wanden en plafonds, als over de gemiddelde kosten van een stucadoor met daarin alle mogelijkheden zoals tips voor stucwerk aanbrengen of hoe u stukwerk het beste kunt laten drogen.

Heeft u soms wanden en plafonds te stucen in een nieuwbouwwoning? Onze stukadoor huurt u in tegen de laagste prijzen met de hoogste garantie.

Goedkoop stukadoorsbedrijf inhuren

Ons ooit kleine stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent is de laatste jaren hard gegroeid. Na het succes van ons optreden in Het Blok en het RTL programma : Uitstel van Executie met Martijn Krabbe, hebben wij ons stukadoorsbedrijf weten neer te zetten als één van Nederlands bekendste en goedkoopste stukadoorsbedrijf.

Omdat ons stucadoorsbedrijf regelmatig in de media verschijnt krijgen wij tot wel 60%  meer prijsaanvragen en offertes binnen dan voor deze tijd het geval was. Naast deze stucwerk offertes krijgen wij ook veel vragen over het uitvoeren van glad pleisterwerk (glad stucwerk), de prijzen van stucwerk en de opbouw van de kosten die berekend worden door stukadoors.

Om u echt goed van dienst te kunnen zijn vindt u al onze stucadoor diensten links in het menu van deze website. Ook vindt u meer informatie over de verschillende soorten stucwerk en onze professionele goedkope stukadoor.

Bereken in 2 min uw prijs

Mijn zoon Senna Klijn leerling stukadoor
Mijn zoon Senna Klijn leerling stukadoor

Waarom de stukadoor van de Stuc-Concurrent?

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk de beste kwaliteit en de nodige garanties voor het laten stucen van uw oude- of nieuwbouwwoning. Wij kunnen u verzekeren dat u bij ons stucadoorsbedrijf aan het juiste adres bent voor al uw stuc- en schilderwerk door heel Nederland. Wij garanderen u dan ook dat de kostprijs van onze stucadoor goed te betalen is. Ook zorgen wij er altijd voor dat de kosten van het stucwerk binnen uw budget past.

  • Stucen 20% tot 40% goedkoper dan andere stukadoorsbedrijven
  • Snelle en flexibele service en planning
  • Gratis stucadoor offerte in 2 minuten
  • Kwaliteit stucwerk voor een scherpe m2 prijs

Soorten stucwerk

Onze professionele stukadoor is gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten stucwerken. Maar welke soorten wandafwerkingen of plafondafwerkingen bestaan er allemaal? En welke past er in uw budget of interieur van uw woning? Hieronder geven wij u een voorbeeld van de meest gekozen afwerkingen voor zowel muren als plafonds:

Zoals u hierboven kunt lezen kunnen onze stucadoors alle soorten stucwerk voor u uitvoeren. Zelfs het verven van een muur of vochtbestrijding, zoals kelders waterdicht maken, en een badkamer stucen (geheel waterdicht) is voor ons geen enkel probleem.

Muren en plafonds spelen natuurlijk een grote rol in de uitstraling van uw woning. Kunnen uw muren of plafonds in uw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Lees dan alle informatie over de diverse soorten, en de gemiddelde kosten van stucwerk op onze website in het menu.

Voordelen van uw huis laten stucen?

Uiteraard heeft het opnieuw laten stucen van een nieuwbouw- of bestaande woning niet alleen maar een waardeverhoging bij eventuele verkoop van uw huis. Het laten aanbrengen van stucwerk door een stukadoor biedt meerdere voordelen zoals:

  • Mooie afgewerkte strakke muren en plafonds in uw woning
  • Stucen is brandvertragend voor zowel uw muren als plafonds
  • Stucwerk cementgebonden is vochtbestendig
  • Stucwerk geeft een goede isolatie tegen kou
  • Een woning laten stucen geeft een flinke meerwaarde

Bereken in 2 min uw prijs

Glad stucwerk met wandverlichting
Glad stucwerk met wandverlichting

Bereken de kosten van uw stucwerk

Wat kost het glad laten stucen van mijn muren? Of wat kost het om mijn plafond te laten stucen? Wij krijgen veel van deze prijs gerelateerde vragen van onze toekomstige klanten. De kosten van stucwerk kunt u bij ons geheel vrijblijvend berekenen op onze website via het online prijsvergelijk systeem.

Klik hier op de link online stuc offerte en vul het aantal m2 in van de te bewerken oppervlakte. Waar bestaat de ondergrond uit? En naar welke gewenste afwerking gaat uw voorkeur uit voor uw muren of plafonds.

Het automatische offerte systeem zal u binnen enkele minuten een stukadoor offerte voor stucen van uw huis sturen via uw opgegeven email adres. Mocht u hierna toch nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor in Zwanenburg.

Allround stukadoorsbedrijf

De Stuc-Concurrent is een zeer modern stukadoorsbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met verschillende soorten stukwerk. Ons bedrijf richt zich dan ook op de moderne stucwerktrends die zich op het moment afspelen.

Onze stucwerkzaamheden verrichten wij zowel in nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. Daarbij zijn wij ook de stucadoor specialist in het aanbrengen van buiten gevelisolatie en decoratief stucwerk. Denkt u hierbij aan:

  • Beton Cirë (betonlook)
  • Beal Mortex
  • Pandomo
  • Microbeton & Microcement
  • Marmerpleister

Stucadoor samenvatting

Als u de komende jaren wilt genieten van prachtige strakke afgewerkte muren en plafonds, schakel dan de stucadoors van de Stuc-Concurrent in. Door de vakbekwaamheid en de juiste informatie te geven biedt ons stukadoorsbedrijf datgene dat u zoekt!

Onze stucadoors leveren hun stucwerk tegen het beloofde lage tarief per m2 (vierkante meter) met een zeer hoge kwaliteit. Wij kunnen u altijd strak en egaal stucwerk garanderen. Dus voor het echte schilderwerk & stucwerk kiest u Stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent uit Zwanenburg / Amsterdam ( Noord-Holland ). Wilt u meer weten over collectief stucwerk? Lees dan de pagina stukadoor collectief voor meer informatie.

Bereken in 2 min uw prijs